Exluzívna kolekcia VOILA

Z kolaborácie Indi-Go a Yoga Secret vznikla ďalšia úžasná kolekcia Voila. Na prvý pohľad Ťa zaujmú žiarivé letné farby a jedinečný strih.

Novinkou kolekcie sú cyklistické nohavice vo veľkosti bermúd pre tých, ktorý sa necítia na šortky ani na dlhé legíny.

Nohavice z kolekcie Voila sú jedinečné, obľúbený strih do tvaru V sme doplnili o dvojvrstvový materiál, čím sme posilnili jeho stabilitu. Dokonalé držanie, extra komfort ktorý stupňujú výstuže v prednej a zadnej časti. Nohavice z kolekcie Voila sú na zadnej a stehennej časti dotvorené dvojvrstvovým materiálom, čím si môžeš byť istá, že sa v nich nebudeš cítiť nepohodlne. Navyše sa môžeš upokojiť, že Tvoje prípadné nedostatky nebudú presvitať.

Topy z kolekcie Voila ukáže krásnu dekoltáž, no dovolí nakuknúť len toľko, čo je vkusné a sexi. Nič viac, nič menej aby si zostala vkusná a hlavne aby si sa cítila komfortne pri akomkoľvek pohybe. Samozrejme, je vybavený s vystuženou časťou a vyberateľnou penovou výstužou. Ďalším zaujímavým detailom je zadná časť. Spodá časť topu je vytvorená z dvojvrstvového materiálu.

Mimoriadne mäkké a elastické vlákno poskytuje voľnosť v každom pohybe, v najvyššej kvalite. Takto je kolekcia Voila mimoriadne exkluzívna, ktorej kúsky budú oprávnene Tvoje najobľúbenejšie, či už pri joge alebo voľno časovej aktivite!

Kolekciu nájdeš tu: VOILA

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Žiadne produkty v košíku.
0