Ako si vybrať správne fitness nohavice?

Keď si hľadáme tie správne fitness nohavice, máme na výber z veľkého množstva. Ak sa posunieme po základných parametroch ďalej, teda aby bol materiál z ktorého sú vyrobené kvalitný a pohodlný, dôležitým parametrom je, na aký účel ich potrebujeme.

Indi-Go sleduje popri kvalitných materiáloch aj profesionálny a funkčný účel. Ďalej bude reč aj o driekovej časti nohavíc – ktorá je jednou hlavnou časťou nohavíc – aj popri funkčnosti.

Ak si napríklad hľadáš nohavice na beh, vyber si nohavice so špeciálnou driekovou časťou, ako sú napríklad bežecké nohavice SPEED, SPEED WHITE LINE, TIMELLA. V driekovej časti týchto nohavíc sme umiestnili aj malé vrecko. Popri tom, že dokonale držia pri hoci akom pohybe, môžeš v nich mať aj menšie cennosti!

K dynamickému pohybu je dôležité, aby tréningové nohavice pevne držali! Nie je horší pocit, ako keď si ich musíš neustále vyťahovať a upravovať! Toto Ti zoberie energiu a pozornosť od účinného tréningu.

Vyber si napríklad nohavice s pogumovaným driekom! Je dôležité, že pevné držanie zaručuje dobre vytvorená technológia, aby sa nohavice v drieku nezarezávali do mäsa. Taktiež je veľmi esteticky nepríjemné, keď je guma príliš pevná.

Ak máš v prvom rade radšej vyššiu driekovú časť, ktorá stiahne aj brucho, samozrejme aj na to existuje riešenie. Existujú totiž špeciálne vytvorené nohavice pre ženy, ktoré skrášľujú postavu pomocou strihu a dvojvrstvovému materiálu pre dosiahnutie maximálneho výsledku.

Zo spätných ohlasov je jasné, že najobľúbenejší typ driekovej časti je zložený, vpredu siahajúci lem do tvaru V. Strih do tvaru V nie len opticky zoštíhľuje, ale keď si ho oblečieš s topom, vyvýšená drieková časť nechá decentne vykuknúť aj oblasť pupka. Je veľmi populárny vďaka estetike, je sexi a popritom vynikajúco drží, pričom sa vôbec nezarezáva, čím zostáva na svojom mieste pri hoci akom pohybe!

Ktorá je Tvoja obľúbená drieková časť?

Nepusti z nej! Pohodlie nech je prvoradé, aby si mohla podať maximálny výkon!

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Žiadne produkty v košíku.
0