SPORTY – športovo elegantná!

Už nemusíš vyčkávať na novú kolekciu!

Štýl fitness kolekcie Sporty vystihujú športovosť, aplikácie pozdĺž a charakteristické farby. Dokonalý športový feeling, elegancia a maximálny komfort, pričom opticky zoštíhľuje!

Fitness nohavice Sporty, vytvorené z čiarami ťahajúcimi sa pozdĺž, anticelulitídnym dvojvrstvovým materiálom na časti zadku, vyvýšenou driekovou časťou, ktorá drží pevne brucho – toto všetko zaručuje, že sa ukážeš v najlepšom svetle! Dokonalý športový feeling, maximálny komfort, očarujúci vzhľad! Vďaka mäkkému a pružnému materiálu je zážitok ich nosiť. Legíny Sporti fitness sa končia pri členkoch. Sporty fitness 3/4 legíny sa končia pod kolenami.

Charakteristickou črtou trička je dekoltáž do tvaru V, pogumovaná časť pod prsiami a vyberateľné penové výstuže ktoré zaručujú maximálny komfort a pevné držanie! Motív ťahajúci sa na prednej časti opticky vyzdvihuje poprsie a zadná časť s prekríženými ramienkami opticky rozširuje chrbát, čím zoštíhľuje driek. Mimoriadne mäkký a pružný materiál zaručuje zážitok z jeho nosenia!

Kolekcia Sporty bude určite jedna z Tvojich najobľúbenejších!

Celú kolekciu nájdeš tu:

SPORTY

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Žiadne produkty v košíku.
0