Eco novinka od INDI-Go Style – kolekica REBIRTH

Kolekcia Rebirth je jednoduchá, elegantná a predsa mimoriadna! Samotné znovuzrodenie! Jednak preto, že sa v nej znovuzrodila naša predchádzajúca kolekcia Blak Cat, na druhej strane vlákno ukrýva kúzlo znovuzrodenia pet fliaš!

Zaujímavý strih a spojenie čiernej farby s pastelovou dotvárajú zoštíhľujúci efekt. Materiálovo je kolekcia vyrobená zo špeciálnej recyklovanej novinky eco-power. Pre nás je to dôležitý aspekt, nakoľko pokladáme za dôležité udržateľnosť a environmentálnu uvedomelosť. Tešíme sa, že sme našli toto špeciálne fitnes vlákno, ktoré s každou svojou vlastnosťou dokazuje, že sa naň môžeš spoľahnúť pri každom tréningu! Kolekcia Rebirth je navrhnutá zo základných kúskov, ktoré si môžeš obliecť aj počas bežných dní, ľahko sa kombinujú medzi sebou!

Buď mimoriadna, buď sebavedomá, obleč sa pri tvrdom tréningu alebo voľnočasovej aktivite! Tento set Ťa bude zaručene motivovať v každom pohľade! Pripoj sa k tým, pre ktorých je pri dizajne a komforte záleží aj na udržateľnosti produktov a environmentálnej uvedomelosti!

Celú kolekciu nájdeš tu REBIRTH

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Žiadne produkty v košíku.
0